S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním stránok s tým súhlasíte. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení prehliadača.

Úvod » Športové vybavenie » Lyže Salomon S/MAX W 10


        

Lyže Salomon S/MAX W 10

 

akcia

Transparentná história cien
Číslo produktu: 2632
Dĺžka (cm): 148
naša cena bez DPH : 449,17 €
naša cena s DPH (20 %):
539,00 €

Popis produktu

 PRODUKTE : SALOMON S/MAX W 10 + M11 GW 

Najľahšia kombinácia nekompromisného výkonu prispôsobeného ženám. Salomon S/Max W 10, ktorý kombinuje ľahké viazanie s doposiaľ najľahšími lyžami, bol navrhnutý tak, aby poskytoval ženám všetok potrebný výkon bez zbytočného objemu.

Pretože Salomon verí, že ľahkosť a výkon sú navrhnuté tak, aby sa navzájom dopĺňali, s týmito lyžami sa môžete snažiť dosiahnuť dokonalosť, keď ovládate každú zákrutu.    

 

Vlastnosti:
Priľnavosť hrán: Vylepšený zosilňovač hrán poskytuje ešte vyšší prenos energie k okrajom, čo má za následok o 30% väčšiu priľnavosť hrán a bezkonkurenčný zážitok z priľnavosti hrán.  

Nízka hmotnosť: Sendvičová konštrukcia s plným dvojitým jadrom nám umožnila postaviť najľahšiu lyžu na trhu bez toho, aby sme robili ústupky voči jej výkonu.    

Celodenná presnosť: Novo vyvinutý zosilňovač hrán špecifický pre SL sa ľahšie ohýba ako tradičné verzie, takže pri celodennom lyžovaní môžete byť presnejší s menším úsilím.    

 

Špecifikácia:
• Prepracovaný dvojdielny zosilňovač hrán špecifický pre SL poskytuje o 30% väčšiu priľnavosť hrán a zároveň zachováva správne množstvo pružnosti pod nohami pre zvýšenie reaktivity, agility a priľnavosti.    
• Titanal vložka od okraja k okraju pod nohami, prechádzajúca celou lyžou, pre maximálny výkon a zvýšené lemovanie tvrdého snehu.
• Nová konštrukcia jadra, ktorá kombinuje drevo z topolu a penu, aby poskytla zvýšenú ľahkosť a výkon.

ODhmY2M