S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním stránok s tým súhlasíte. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení prehliadača.

Úvod » Pánske oblečenie » Lyžiarska bunda Phenix Horizon


        

Lyžiarska bunda Phenix Horizon

 

akcia

Transparentná história cien
Veľkosť: M
běžná cena 419,00 €
naša cena bez DPH : 200,00 €
naša cena s DPH (20 %):
240,00 €

Popis produktu

Phenix Horizon Jacket RB ES472OT31 zima 14/15

 

Špičková lyžiarska bunda z kolekcie Advance

Vysoko výkonný materiál je výsledkom rozsiahleho vývoja. Phenix 10,000 mm H²O zaisťuje perfektnú odolnosť proti vode a vetru. 

Vďaka vysokej priepustnosti telesných pár vás udrží v suchu a teple aj v drsných klimatických podmienkach.

Digenite Thermo izolácia obsahuje Thunderon vlákno pre perfektnú tvorbu a udržanie tepla

Digenite Thermo izolácia je keramický kompozitný materiál využívajúci svetlo (denné svetlo a iné zdroje svetla), ktoré obsahujú infračervené žiarenie (krátke aj dlhé vlny) neviditeľné ľudskému oku. 

Vytvára a udržuje teplo prostredníctvom exotermickej generácie tepla z denného svetla a energie ľudského tela. Digenite Thermo materiál absorbuje tieto elektrické vlny a mení ich na teplo. 

Naviac Thunderon Digenite Thermo má aj silné antimikrobiálne vlastnosti a minimalizuje tvorbu statickej elektriny.

Základnou požiadavkou, keď ste na svahu, je zostať v suchu a teple. Tiež ale požadujete perfektnú možnosť pohybu? Phenix spojil vlastnosti ako nízka hmotnosť a poddajnosť materiálu v outdoorových produktoch a vyrobil pre vás lyžiarske oblečenie, ktoré žiadnym spôsobom neobmedzuje váš pohyb, hlavne v oblastiach ramien, pásu a kolien. Vysoko výkonný 2-smerový streč materiál používaný v našich lyžiarskych bundách a nohaviciach zaručuje vašu zlepšenú pohyblivosť. Tieto strečové materiály tiež dodávajú Phenix lyžiarskemu oblečeniu lepšiu siluetu s krásnymi a povabnými líniami.

 Po analýzach sme realizovali novú technológiu 3-D strihov, ktorá najlepšie vyhovuje trendom moderného lyžiarskeho štýlu. Zpravidla najviac sú výrobky namáhané v oblasti ramien, kde ucítite pocit únavy takmer okamžite, akonáhle si oblečiete ťažké oblečenie. Vďaka tejto novej 3-D strihovej technológii može byť až 85% tohto “tlaku oblečenia” efektívne redukované. Získate pocit, že výrobok je v oblasti ramien priamo vznášajúci sa vo vzduchu, miesto pocitu tlaku na vaše ramená. Može sa vám dokonca stať, že zabudnete, že náš výrobok máte práve na sebe.

Ergonomický design Phenix lyžiarskeho oblečenia, vyvzorovaného s maximálnou starosltivosťou v R&D Center Phenix, vám vždy poskytne maximum slobody pohybu.

 Použitím všetkých dostupných technologií je Phenix schopný ponúknuť vysoko sofistikovaný, inovatívny a precízny strih všetkých výrobkov. Výsledkom strihania materiálov laserom sú zatavené okraje so žiadnymi uvolnenými vláknami. Pohyb presne zamiereného laserového lúča o vysokej intenzite efektívne koncetruje teplo a reže alebo zvára predom definované časti materiálu.

MjNmMmRh