S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním stránok s tým súhlasíte. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení prehliadača.

Úvod » Športové vybavenie » Lyže Rossignol React 10 TI Konect + NX 12 konect GW


        

Lyže Rossignol React 10 TI Konect + NX 12 konect GW

 

akcia

Transparentná história cien
Číslo produktu: 2551
Dĺžka (cm): 176
naša cena bez DPH : 567,00 €
naša cena s DPH (0 %):
567,00 €

Popis produktu

Najvyšší model z rady REACT je určený hlavne pre veľmi dobrých skúsených jazdcov na upravené trate, do veľkej rýchlosti, do extrémnych polôh

REACT R10 TI sú technológiami nabité karvingové lyže na upravené zjazdovky pre skúsených lyžiarov, ktorí majú techniku lyžovania zvládnutú na jednotku. Najtvrdšia verzia lyží v kategórii REACT má tak trochu pretekového ducha, i keď svoju univerzálnosť nemôže zaprieť. Vďaka použitým technológiám LCT a Flex Tip, sendvičovej konštrukcii a jadru s titanalovým vystužením budete cítiť energiu od prvého momentu. Geometria lyží má univerzálny rádius, takže skúsený lyžiar dokáže lyže pustiť do dlhších rýchlych oblúkov s pocitom stability, ale tiež dokáže oblúk zavrieť a jazdiť v rýchlejšom tempe. Set s viazaním SPX 12.

Moderná sendvičová konštrukcia s dreveným jadrom, vertikálnymi stenami, skleným vláknom a titanalovým alebo karbónovým vystužením. Drevené jadro vytvára cit pre sneh a povahu lyží, ktorá sa prejaví ich správaním. Bočné steny vytvárajú priamy tlak na hranu, kým jadro obklopené vrstvami poskytuje výbornú pružnosť a stabilitu.

MDMyZTUw