S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním stránok s tým súhlasíte. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení prehliadača.

Úvod » Obuv » Obuv Salomon QUEST 4D 2GTX


        

Obuv Salomon QUEST 4D 2GTX

 

Veľkosť obuv: 7.5
Veľkosť obuv
naša cena bez DPH : 150,00 €
naša cena s DPH (20 %):
180,00 €

Popis produktu

Pánska obuv Salomon QUEST 4D 2GTX

Najnovšia generácia extrémne ľahkej trekkingovej obuvi, ktorá používa moderné aj osvedčené technológie. Poskytujú vynikajúcu ochranu a pohodlie a sú veľmi stabilné.

Zloženie
Zvršok- koža,textilný materiál a syntetický materiál
Interiér- textilný materiál
Podrážka- syntetický materiál

Úplne nová podrážka 4D Advanced Chassis ™ zaisťuje stabilitu a chráni nohu na nerovnom teréne, dáva pocit pohodlia vo všetkých podmienkach.4D ADVANCED CHASSIS TECHNOLOGY-najnovšia a pokročilejšia inovácia

3D ADVANCED CHASSIS Technology zaručí ešte lepší pocit, prenos energie, stabilitu a odraz pri chôdzi. Poskytuje užívateľom s dynamickým vplyv na rýchlosť pohybu a kontroly v spolupráci s plôšok nôh ohýbanie, chráni proti podvrtnutiu v členku. Zlepšuje bezpečnosť, tok energie, stabilitu, a reflexiu. Táto technológia sa používa len v najvyšších modeloch. Toto ustanovenie bolo prevzaté z 3D ADVANCED CHASSIS Technology a je doplnené ďalším stabilizačným prvkom, ktorý zlepšuje odolnosť podošvy.Preto obuv s touto technológiou dosahuje skvelý výkon aj v ťažkom skalnatom teréne.


Gusseted Tongue špeciálne vyrobený jazyk je spojený so zvrškom obuvi,čo zabraňuje vniknutiu nečistoty vo vnútra obuvi.
Mäkký penový materiál na päte Heel Foam, je schopný dokonale sa prispôsobiť jej anatomickému tvaru, čo majú priaznivý vplyv na komfort a pohodlie nohy.
Protective Rubber Toe Cap-špičky topánok sú vybavené tvrdším materiálom,ktorý ich chráni pred mechanickým poškodením.


Contagrip:
Ide o vhodný výber gumy z ktorej je vyrobená podrážka.Špeciálne zmes tohto materiálu zaisťuje vynikajúcu priľnavosť a odolnosť za sťažených podmienok

GORE-TEX® Extended Comfort Footwear
Gore-Tex® s novou membránou XCR® garantuje veľkú úroveň pohodlia a udrží vaše nohy v suchu. Navrhnuté pre náročné aktivity, kde Gore-Tex® s technológiou XCR® zaistí vynikajúcu vodeodolnosť, ochranu a súčasne aj dobrú priedušnosť.

OrthoLite - Materiál použitý na výrobu vložiek .
Bráni rozvoju plesňových
ochorení.
Eliminuje zápach.
Je priedušný.
Napomáha rýchlejšie odvádzať vlhkosť z povrchu kože.

YWZmNGY1M