S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním stránok s tým súhlasíte. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení prehliadača.

Úvod » Obuv » Pánska obuv Mizuno Wave Rider 23


        

Pánska obuv Mizuno Wave Rider 23

 

akcia

Transparentná história cien
Číslo produktu: 2399
Veľkosť obuv: 11
Veľkosť obuv
naša cena bez DPH : 120,83 €
naša cena s DPH (20 %):
145,00 €

Popis produktu

 

Pánska bežecká obuv Wave Rider 23 od značky Mizuno je vhodná pre každodenný tréning a každú trať. Technológia X10 predlžuje opotrebovanie a spoločne s DynamotionFit podporuje trakciu. Pohodlný došľap zaručuje medzipodrážka U4ic stielka U4icX, ktorá poskytuje mäkké tlmenie a dynamiku. Vyberateľná anatomicky tvarovaná stielka premium insock príjemne podopiera klenbu a pevnejšie drží pätu v strede topánky. Technológia SmoothRide znižuje náraz a zvyšuje flexibilitu, a tak umožňuje plynulý prechod medzi prudkým zrýchlením a spomalením pri behu. Na maximálnom pohodlí sa podieľa aj drop 12mm. Zvršok vyrobený z materiálu AirMesh zaisťuje maximálna priedušnosť a komfort pre nohy. Je doplnený o technológiu Intercool v podobe mini ventilačných otvorov v podrážke, ktorá pomáha chladiť chodidlo a celkovo udržiava príjemnú klímu. Najväčším plusom obuvi je odpruženie Mizuno Wave. Vlnová doska, ktorá poskytuje výborné odpruženie rozptýlením sily nárazu na väčšiu plochu. Doska navyše bráni nadmernému stláčaniu medzipodošvy a tým má pozitívny dopad na mieru stability obuvi.

Technológia:

  • Mizuno Wave - technológia, ktorá poskytuje odpruženie aj stabilitu
  • Mizuno Intercool - systém odvetrávania nachádzajúce sa v jadre podošvy, ktorý odvádza teplo a vlhkosť pomocou ventilačných kanálikov

 

Nášľap- neutrálny

N2NkNDUyYT